Plánek shromaždiště, poslední info před tréninkem PZL

22.11.2013 14:51

Vše připraveno, control pointy na trat roznešeny v pátek dopoledne (snad nějaký do sobotního rána zbydou..), těším se na Vás!

Níže plánek s místem startu, všechny informace v upřesněném rozpisu - ve verzi 21/11 se už nic neměnilo.

Hřeby nebo hrubší vzorek podrážky doporučen. Tip pro dohledávky: kontroly nemá cenu hledat v nějakých zabušených místech, vždy jsem pro fáborek našla místečko, dosažitelné důstojně, bez souboje s klacky, kmeny, trny. V mapě nejlíp sedí hnědá barva - s tou nemám nic společného:) Naopak některá místa, kde jsem byla na průzkumu za šera dnes vypadala úplně jinak - např. skalní průchod může být poměrně nevinnou rýhou a naopak malé údolíčko skalním průchodem.. A ještě jsem objevila nějaké ty polopadlé stromy, zakleslé v korunách, v mapě není vše vyznačeno, pokuste se jim vyhnout. Foukat ale nemá. A stejně běžíte na vlastní triko...

Trať A překonává silnice s autoprovozem, opatrně. Kde je provoz větší, je v mapě pohyb zakázán + 1 kontrola je u podchodu.

Platí tyto zásady: Nezmeškat start, nezanechat po sobě (ani na WC) žádný viditelný stopy, v cíli vzorně odevzdat legitku a jít se do Kamenného dvora občerstvit. Ohleduplnost k ostatním návštěvníkům lesa! Tak zítra!