Sladký čtvrtek

19.05.2014 11:31

Takže tento čtvrtek v Modřanské rokli! Počasí by nám mělo přát, snad to bude bez bouřky. Modřany - čtvrť s cukrovou homolí ve znaku a továrnou na čokoládu (obojí bohužel bývávalo) se na Vás těší. Osladit si je teda budete muset pěknou vyjížďkou.

Start a cíl bude přímo od bufetu U Osamělé blechy https://www.mapy.cz/s/9tqc . Dojezd od brány k bufetu je pěšky/běžky - z důvodu bezpečnosti jiných návštěvníků areálu - na něž berte ohled ve všech částech trati. Jedete na vlastní nebezpečí, takže opatrně na komunikacích pro motorová vozidla.

První závodníky odbavíme ca v 16 hodin, trať bude delší než u Kládina, ale kontrol zase méně, čas vítěze odhaduje Obuch na 56 minut a půl. Je to docela friendly trať (říká O). Takže si to pronásobte obvyklým koeficientem (můj je 1,985:) a podle toho se snažte odstartovat, abyste dojeli za světla. Trať nabízí několik možností zkrácení. V jednom místě jsou vykřičníky z důvodu sjezdu po kamenitém podkladu. Případné nedojetí hlašte na 603 840 335, díky, ať na Vás nečekáme.

Na kontrolách mlíko a kleště. Razí se do průkazek. čas se přiděluje na startu.

Předem přihlášení 40 kč , na místě 60!!! Map navíc omezené množství. Tisknem 100 ks.

Parkujte u Prioru v Modřanech (od něj podchodem přímo k Bleše ca 300m).

Těšíme se.